Terreng

På to hjul i naturen med en trivelig gjeng

Avgang fra Charlottenlund tirsdager kl. 19

Terrengsykling i TJ foregår som oftest på fastlandssida eller på øya. Terreng-gruppa består av, som i de fleste grupper, en hard kjerne som er ivrig og elsker sykkel og naturen. Mange av disse er folk som har syklet terreng i masse år og deler gledelig sin erfaring med nye medlemmer. 

Faste treninger er hver tirsdag kl. 1900 på Charlottenlund, og som i de andre gruppene i klubben har vi ikke trenere, men medlemmene som tar initiativ for å møtes, sykle og ha det gøy i skauen. Treningene varer fra en til to timer, og ingen blir frasyklet. Kulturen i klubben er å ta vare på hverandre helt frem til «mål».

På Tromsdalssida går turen ofte til Røde Kors hytta, Bønntuva og noen ganger til linken i Tønsvika. Trasèene er fra helt overkommelig for en nybegynner til teknisk krevende andre ganger. Dette blir annonsert på forhånd.

Fordelen med terrengsykling at det er lite væravhengig. Der landeveissyklistene må melde pass når det regner og blåser, er skauen og terrengsykling ofte vernet mot været. Underveis kan det være tekniske utfordringer eller punkteringer, så gjengen og kameratskapet blir veldig sammensveiset, og ofte oppstår nye varige bekjentskaper.
Lurer du på noe – ta kontakt.