Landevei

Landeveissykling er hovedgrenen i TJ med faste treninger to dager i uka i sesong.

Avgang fra Coop Extra Tromsdalen kl. 19

Landeveissykling foregår på fast basis mandager og onsdag kl. 19, med avgang fra Coop Ekstra, Tromsdalen. Det er ingen fast trener og treningen organiseres av medlemmene selv. Turen går ofte til Skittenelv camping eller Eiscat ved Ramfjordmoen. For de som vil sykle lenger, går turen gjerne til Snarby. Er vi flere enn 10 personer, deler vi oss ofte i to grupper. Dette i forhold til trygg sykling i trafikken og spesielt etter situasjonen rundt COVID-19.

Saturday morning caferun er også et populært tiltak. Dette er ikke på fast basis, men legges ut som arrangement på vår lukkede facebookgruppe av våre egne medlemmer, når noen tid, lyst og viser initiativ. Da er det bare å hive seg med. Turen går for eksempel til Futrikelv, eller en runde rundt Tromsø med innlagte bakkedrag. Det hele avsluttes på Kaffebønna ved Stortorget. En typisk godværstrening som starter kl. 10 ved gamle Tromsø ski og sykkel i kullkransvingen.

Landeveisturer annonseres ellers på vår facebookgruppe og ofte er det noen som får lyst på en tur rundt Sør-Kvaløya, til Kvaløyvågen eller bare en liten luftetur til Olavsvern. Kjenner du at det kribler i føttene, er det bare å legge ut et arrangement på facebook og plutselig er dere en liten gjeng på tur. Hyggelig