Vennesykling blir til klubb

Velkommen til TJ Cyckleklubb eller Tinden J Cykleklubb som vi offisielt heter.

TJ er en historie som går tilbake til 2009 hvor en vennegjeng bestemte seg for å starte i et sykkelritt. Dette ble starten på en liten sykkelbølge som i 2015 endte opp med å stifte en egen klubb i regi av idrettsforbundet og sykkelforbundet.

Uformell, sosial, inkluderende og kameratslig

Vennegjengen var blitt til 180 medlemmer på Facebook, og ofte over 30 sykelister på trening langs veiene. Egen drakt, og etterhvert vår egen identitet; sosial, inkluderende, kameratslig, uformell og tøvat.

Vennegjengen kom til det punktet at de så behovet for å formalisere klubben. TJ var blitt stort med folk på alle slags sykler, i mange forskjellige ritt. Vi så behovet for å organisere trening innenfor damesykling, terrengsykling, landevei og fatbike. Faktisk så hadde TJ Racingteam som gruppa het før 20 prosent av alle deltakerene i 2015 utgaven av Perezrittet, og det uten at vi var en klubb!

Vi er glad i sosiale sammenkomster og møtes gjerne for en årsfest, feiring av sesongstart, sesongavslutning eller ny farge på drakten.

Hvorfor skal du som fersk sykelist, eller dreven mosjonist vurdere denne klubben? Vi sykler ikke fra noen på trening. Du får opplæring og du blir ivaretatt. Om du sykler ritt så har klubben gode mosjonister som har ambisjoner som profflag med taktikk, samarbeid og rollefordeling. Vi vinner ikke, men vi sykler for hverandre.

Sykling er usannsynlig gøy sammen med TJ - kom og prøv!